SRPRS.ME

We proberen allemaal zo creatief mogelijk om te gaan met onze vrije tijd. Meestal plannen we één grote vakantie in het jaar en daar kruipt heel wat tijd in, soms maanden. Maar wat als dat niet nodig was, om het avontuur te beleven? Om van jouw vakantie een onvergetelijke moment te maken? Dat is nu net waar SRPRS.ME om draait!

Het hele ontstaan van het concept kan je nalezen op hun website, maar het komt er op neer dat wat ons betreft, 4 Nederlanders het gat in de markt hebben gevonden wat reizen betreft en dat onder de naam SRPRS.ME (Surprise Me). Reisbureaus krijgen vandaag heel wat concurrentie. Met de digitalisering kiezen veel meer mensen voor een rechtstreekse oplossing. Even Booking.com of AirBnB 'en, en hups, we zijn vertrokken, naar alweer een nieuwe bestemming.

Maar waar digitalisering goed voor is, heeft het ook zijn neveneffecten. Zoek in Google maar eens op "reizen". Meer dan 43.000.000 resultaten zorgen er voor dat je wel een paar uurtjes zoet bent. Lastminutes hier, vroegboekingen daar, allen hebben ze 1 gemeenschappelijke factor: jou!

En wanneer 2 honden vechten voor een been ... dan loopt voor ons part, SRPRS.ME er mee heen!

 

Het concept

Laat je verrassen door de innovatieve ideeën van jouw persoonlijke reisagent en ga het avontuur tegemoet in vol vertrouwen... en onwetendheid.

Hoe gaat het in zijn werk?

 

 1. Kies jouw THEMA

  Ben jij fan van zon-zee-strand of toch liever het avontuurlijke type? Ben je een backpacker, of een kilometervreter op jouw roadtrip? Kies uit de volgende thema's:
  1. Backpacking
  2. City Tripping
  3. Broke
  4. Sunsation Explore
  5. Multi City
  6. Solo Together
  7. Road Tripping
  8. Surf'n Beach

 2. Kies jouw DATUM en BUDGET

  Van zodra jouw datum vast staat, kan je kijken of het binnen jouw prijsklasse valt. Van zodra je jouw voorkeuren aangeeft, kunnen zij aan de slag.

 3. Maak kennis met jouw persoonlijke REISADVISEUR

  Jouw persoonlijke reisadviseur zal er voor zorgen dat jij / jullie de tijd van jullie leven beleven. Vragen staat vrij, maar of hij/zij een tipje van de sluier wil oplichten, daar hebben wij onze twijfels over.

 4. Deel jouw AVONTUUR

  Jouw persoonlijke aftelklok maakt het alleen maar spannender. Klaar om het ongewisse in te gaan? Wil je jouw avontuur delen met al jouw vrienden op facebook? Of wil je stiekem een paar mensen de ogen uitsteken? Dat kan met jouw persoonlijke pagina. Wrijf het er maar eens goed in!

 5. Bikini of Skipak

  Zeven dagen voor jouw vertrek, verschijnt het weerbericht op de persoonlijke pagina. Voor al die moeilijke packers onder jullie, wordt het toch wat makkelijker gemaakt. Of je kan altijd een Boratje doen natuurlijk.

 6. Vergeet je BRIEVENBUS niet na te kijken

  Net voor jouw vertrek krijg je nog een kraskaart meegestuurd. Vergeet deze dus alvast niet in te pakken! Nu is de spanning echt te snijden.

 7. Eindelijk. Jouw BESTEMMING

  Op de luchthaven is het zover. Kras jouw persoonlijke code, en ontdek jouw bestemming. Het werd tijd!


Voorbereiding

wil je gauw toch nog even wat voorbereidend werk doen? Van zodra jouw bestemming bekend is, kan je gebruik maken van de Touring Travel App. Deze geeft jou informatie over het land van bestemming, verkeersregels, etc. Een gouden tip voor de controlefreaks onder ons.

 

Wij wensen jou alvast veel plezier en geef gerust een seintje wanneer jullie terug zijn!

0
0
0
s2smodern

Over WHAT'S YOUR STORY

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Wat is het jouwe?

Ons doel is het inspireren van mensen, door ieders verhaal, ieders passie te delen. We vervallen zo vaak in dagelijkse routines, kijkend op een smartphone, tablet, pc de hele dag door, dat we niet meer opkijken naar de mensen: onze buren, vreemden, mensen met een verhaal. Dat is onze motivatie, deel uitmaken van de verandering. En die start ... bij jezelf!